Blog

december 8, 2019

20 ft verzendcontainers versus 40 ft verzendcontainers

“De noodzaak om zeecontainers op mondiaal niveau te standaardiseren om ze praktischer te maken om te verplaatsen, heeft geleid tot de keuze uit twee hoofdmaten, ofwel 20 ft zeecontainers of 40 ft zeecontainers.”
Er zijn andere lengtes die in gebruik zijn, maar als u zeker wilt zijn dat uw goederen gemakkelijk internationaal kunnen worden verzonden, wilt u een container van 20 voet of een container van 40 ft gebruiken. De vraag komt dan neer op welke van deze twee keuzes het beste is voor uw behoeften? Om deze beslissing te nemen, zijn er verschillende factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het kopen of huren van een verzendcontainer. De eerste is het doel van uw interesse in het verschepen van containers.

Hoewel de meeste mensen hun verzendcontainers alleen voor transport- en verzenddoeleinden zullen gebruiken; in sommige gevallen zullen deze worden gebruikt als tijdelijke kantoren of zelfs aangepaste containerwoningen. Sommige architecten hebben huizen gemaakt van oude zeecontainers. Als dat uw bedoeling is, hangt uw keuze tussen een 20 voet-container en een 40 ft-container af van hoe groot u uw wooneenheid moet zijn. In de meeste gevallen gebruikt u deze echter voor verzenddoeleinden. Om bijvoorbeeld een auto te verzenden, moet een container van 20 voet voldoende zijn.

Een andere factor om rekening mee te houden bij het bepalen of u een 20 voet container of een 40 ft verzendcontainer nodig heeft, is de prijs. Als u met een budget verzendt, weet u waarschijnlijk al dat het logischer is om zoveel mogelijk waarde te krijgen. De beste waarde hangt dan sterk af van hoeveel u moet verzenden, hoe ver deze materialen moeten gaan en hoe gevoelig ze zijn. Zeecontainers zijn gebouwd om verschillende omstandigheden te weerstaan ​​en zijn geschikt voor verzending over land of zee. Vanwege het verschil in grootte hangt er echter een hoger prijskaartje aan de grotere. Niet veel van deze passen aan boord van een scheepvaartschip, dus ze zijn een duurdere grondstof.

Voor grotere zendingen van kostbare lading, zou het zeker zinvol zijn om een ​​beetje meer te betalen en alles in één container te passen, wat een voordeel is van de 40 ft zeecontainer. Als u echter een beperkt budget heeft en denkt dat u al uw materialen in plaats daarvan in een van de 20 voet-containers kunt plaatsen, is het logischer om dit te doen. Zorg ervoor dat u deze materialen zorgvuldig verpakt, zodat ze goed geïsoleerd zijn tegen breuk.

Over de auteur: Geoff Fargo is de oprichter van http://www.ContainerAlliance.com. Ontdek Container Alliance voor meer geweldige informatie met betrekking tot 20 ft en 40 ft verzendcontaineroplossingen en het huren en kopen van containers.

verzendcontainers
About Gerke Widdershoven