Blog

december 9, 2019

8 Tips voor het huren van een opslagcontainer

Als het gaat om het huren van een verzendcontainer (ook bekend als een ISO-container of CONEX-box), geven de meeste bedrijven de voorkeur aan huren in plaats van kopen. Het is goedkoper en handiger. Trouwens, niet iedereen wil een enorme stalen doos bezitten! Lees deze handige tips voordat u gaat winkelen in uw regio. U wilt geen huurfout maken, u zult er spijt van krijgen.

1. Ga na of u een vergunning nodig heeft.

Vergunningsvereisten kunnen variëren, afhankelijk van uw stad, provincie en buurtcodes (indien van toepassing). In de meeste gevallen moet u, als de container geen permanente structuur op uw eigendom wordt, waarschijnlijk een vergunning voor tijdelijk gebruik verkrijgen. Maar in sommige gevallen is een vergunning mogelijk niet vereist.

2. Ontdek de bezorgkosten.

Een gebied waar verborgen kosten snel kunnen oplopen, zijn de verzendkosten. De bezorgkosten worden meestal bepaald door de kilometerstand tussen de container en uw eigendom. Hoe groter de kilometerstand, hoe meer u gaat betalen.

3. Bepaal hoe lang u de container nodig heeft.

Sommige leveranciers bieden betere tarieven als u zich aanmeldt voor een langlopend contract. Andere leveranciers bieden een huurkoopoptie voor langetermijnverhuur. Als u niet zeker weet hoe lang u de container nodig heeft (aangezien uw behoeften kunnen veranderen), vraag dan uw leverancier of deze een contract van maand tot maand aanbiedt.

4. Zoek uit welke maat je nodig hebt.

Opslagcontainers zijn verkrijgbaar in twee standaardlengtes: 20 voetteksten en 40 voetteksten. Maar sommige leveranciers bieden aangepaste maten aan. Deze maten worden gemaakt door de containers te verkleinen of aan elkaar te lassen. Houd er rekening mee dat afwijkende formaten meestal meer kosten.

6. Inspecteer de container.

In de wereld van opslagcontainers is het belangrijk om dit te weten:

NIET ALLE OPSLAGCONTAINERS ZIJN GELIJK GEMAAKT.

7. Ontdek welke site-voorbereiding nodig is vóór levering.

In de meeste gevallen is enige basisvoorbereiding van de site vereist voordat u een container op uw eigendom kunt opslaan. Als het onroerend goed relatief vlak is, is er meestal niet meer nodig dan enige basisnivellering. In veel gevallen kunt u dit waarschijnlijk zelf doen of met wat kleine hulp. Maar als de site extreem rotsachtig, heuvelachtig of modderig is, moet u mogelijk een bouwteam inhuren om de site voor te bereiden. Sommige leveranciers bieden site prep-assistentie tegen een extra vergoeding. Lees meer: ​​Dingen om te weten voordat u een opslagcontainer aflevert.

8. Praat met meerdere leveranciers.

• Wanneer u een container huurt, kunt u meestal kiezen uit een aantal lokale leveranciers. Hoe bepaal je met wie je gaat?

• Hier zijn enkele nuttige vragen om hen te stellen:

• Hoeveel bedragen uw huurkosten? Hoe lang duurt een huurcontract?
• Hoeveel kennisgeving heeft u nodig om het contract te beëindigen?
• Biedt u korting als ik me voor een langere termijn vastleg?

opslagcontainer
About Gerke Widdershoven