Blog

december 3, 2019

De huurkosten van containers variëren sterk, afhankelijk van de opties die u kiest

Met leasing en verhuur van containers kunt u de grootte en het type container kiezen dat u wilt, samen met eventuele extra’s, maar deze opties

Met containerleasing en -verhuur kunt u de grootte en het type container kiezen dat u wilt, samen met eventuele extra’s, maar deze opties kunnen u meer geld kosten. Hoeveel u uiteindelijk betaalt voor verhuur van opslagcontainers varieert enorm. Een opgeknapt model is bijvoorbeeld veel goedkoper dan een op maat ontworpen nieuwe containerverhuur.

Factoren die uw containerlease of huurkosten bepalen, zijn onder andere grootte, staat, aanpassingen en of u huurt of huurt. Samen met deze factoren moet u ook rekening houden met onderhouds- en verhuiskosten, evenals de kosten van het ongedaan maken van wijzigingen voordat u de lease of huur retourneert.

1. De tijd dat u een container gaat leasen of huren, kan uw prijskaartje beïnvloeden. Huren voor langere periodes is over het algemeen goedkoper dan huren voor slechts een paar dagen of weken.

2. Hoe meer opties u toevoegt, zoals beveiligingsfuncties, rekken en andere extra’s, hoe meer uw eenheid zal kosten. Als u speciale functies of aanpassingen nodig hebt, houd dan rekening met deze.

3. Grootte is belangrijk bij het kiezen van een containerverhuur. Hoe groter de container, hoe meer u betaalt aan huurprijzen, maatwerk en verzendkosten.

Huur een gebruikte of gerenoveerde container van containerleasemaatschappijen

Gebruikte en gerenoveerde containerverhuur is meestal goedkoper, omdat containerleasingdiensten modellen kunnen kopen die door transportbedrijven worden gebruikt om goederen te vervoeren. Hoewel deze modellen over het algemeen wat slijtage vertonen, maken de meeste verhuurbedrijven ze schoon en herschilderen ze zodat de container er representatief uitziet. Gebruikte en gereviseerde containers kunnen deuken, krassen en andere onvolkomenheden hebben die het gevolg zijn van dagelijks gebruik, maar ze werken nog steeds goed voor de meeste behoeften. U kunt verwachten overal $ 40 tot $ 140 per maand te betalen voor een gebruikte of gereviseerde containerverhuur.

 

Kies een nieuwe containerverhuur of lease voor meer opties

Sommige containerleasemaatschappijen verhuren nieuwe containers, speciaal gebouwd of aangepast voor bepaalde rollen. Vaak zijn deze eenheden geoptimaliseerd om te werken als bestandsopslag, extra kantoor of gereedschapsopslag. Nieuwe containers zijn meestal duurder om te huren en te leasen dan gebruikte of gereviseerde containers. Dit komt omdat ze over het algemeen in een betere staat verkeren en meer aanpassingen mogelijk maken. Nieuwe containerverhuur kan ongeveer $ 50 tot $ 200 per maand kosten. Voor op maat gemaakte units kunt u het beste om informatie vragen over de prijzen en kosten van containerleasing en -verhuur.

Overweeg verzendkosten voor uw containerverhuur

De meeste containerservicediensten brengen verzendkosten in rekening. In tegenstelling tot het kopen van een container, moet je uiteindelijk ook betalen om het te retourneren. Spreek altijd vooraf de verzendkosten van de container af, om verrassingskosten te voorkomen wanneer het tijd is om het te retourneren. Het verzenden van uw containerhuur of lease kan $ 150 tot $ 300 kosten, hoewel de prijzen sterk variëren, afhankelijk van het bedrijf dat u kiest. Soms zijn de bezorgkosten inbegrepen in de huurprijs. Af en toe kan een bedrijf gratis levering aanbieden met een verlengde huurovereenkomst.

Huurkosten
About Gerke Widdershoven